Δευτέρα, Ιουνίου 11, 2007

Νέος ΚΟΚ

Εδώ και δεκαετίες έχουν καταλάβει παντού ( εκτός απο την Ελλάδα φυσικά ) ότι Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ. Απλά διότι όταν κάποιος παραβαίνει το νόμο, πιστεύει ότι ΔΕΝ θα τον πιάσουν. Αλλιώς δεν θα το έκανε.

Ο ΝΕΟΣ ΚΟΚ είναι ένα ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και εάν ήμουνα τροχονόμος εάν μου είχε απομείνει λίγη τσίπα μέσα μου θα αρνιόμουν να γίνω... φοροεισπράκτορας για τα σπασμένα οικονομικά της εκάστοτε κυβέρνησης.

Μπράβο και στους υπόλοιπους εμάς νεογραικούς που νομίζουμε ότι τα πάντα νομοθετούνται για τους άλλους.

Εάν υπήρχε λίγη λογική και δεν αναμασούσαν όλοι ο,τι λένε στις ειδήσεις θα μπορούσαμε ως κάτοικοι αυτού του μπουρδέλου που ονομάζεται Ελλάδα να ζητήσουμε τα παρακάτω για ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ και όχι έναν νταβατζή στην πιο μεγάλη μας ανάγκη - την ελεύθερη μετακίνηση.

0) ΠΑΙΔΕΙΑ

1) Καλύτερη Οδοποιία

2) Καλύτερο Σύστημα Υγείας και Άμεσης Επέμβασης.

( Έχω σιχαθεί να βλέπω ανθρώπους να πεθαίνουν όχι απο το τροχαίο που μόλις ενεπλάκησαν αλλά απο αδαείς και κατά τα άλλα "βολεμένους" τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ οι οποίοι τους φέρονται λες και είναι σακί πατάτες... να μην μιλήσουμε για τα νοσοκομεία που άμα τρακάρει κάποιος στη Λαμία πρέπει να πάει Καρπενήσι για... τις πρώτες βοήθειες)

3) ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

4) ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στις ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ και να γίνει επιτέλους σωστή ΕΚΜΑΘΗΣΗ και ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ της οδηγικής Ικανότητας.

5) Τα πρόστιμα να είναι ανάλογα με το ετήσιο Εισόδημα του καθένα ( ειδικά για τους βουλευτές που ψήφισαν τον νέο ΚΟΚ, εάν κάνουν παράβαση να τους υποχρεώνουν να πηγαίνουν ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ στη Βουλή γιατί στο κάτω κάτω αυτοί πρέπει να δείξουν ότι εφαρμόζεται αυτό το αισχρό Ποινικολόγημα)

Συγνώμη για την έκφρασή μου αλλά σήμερα πήγανε να με σκοτώσουν ( όχι απλώς τρακάρουν) πάνω απο 10 φορές). Τα νέα μέτρα δεν... αλλάζουν νοοτροπίες όπως λέει η «ΕΘΝΟΣ».. προσθέτουν νευρικότητα και εκνευρισμό στους ήδη φορτισμένους δρόμους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: