Τρίτη, Μαΐου 12, 2009

Ληστεία χωρίς σύνορα

Η καταπίεση, η καταστολή, η εκμετάλλευση σύνορα δεν έχουν.

Έχουν όμως "φυσικό" χώρο που ονομάζεται εξουσία και παράγονται από το κεφάλαιο και τις αντιπροσωπευτικές συγκεντρωτικές του τάξεις που με τα υπερεθνικά τους λόμπι σχεδιάζουν την υποταγή του ανθρώπου, την διαιώνιση της δυναστείας τους και των προνομίων τους. Εξουσία και χρήμα το κλειδί του μυστηρίου, η φιλοσοφική τους λίθος που μετατρέπει τα πάντα σε αξίες όπου όλα αγοράζονται και πουλιούνται Η στρατηγική απλή: συνάντηση και συστράτευση πολιτικών, επιχειρηματιών, βιομηχάνων, εφοπλιστών, τραπεζιτών (και άλλων “ανίσχυρων” αυτού του κόσμου) με σκοπό τη χάραξη ανεπίσημης αλλά καθ' όλα ουσιαστικής γραμμής, με σκοπό τη διαιώνιση της υποταγής και της εκμετάλλευσης των πολλών από τους λίγους.
Το colpo grosso στήνεται μεθοδικά και διεξοδικά χρόνια τώρα από λέσχες της "παγκόσμιας τάξης". Όλες οι εξουσιαστικές λέσχες υπόκεινται στην αδιαπραγμάτευτη θεσμική ιεραρχία, ενώ οι λειτουργίες τους άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο φανερές επηρεάζουν βραχυπρόθεσμα ή μακρυπρόθεσμα την ροή του ληστρικού οικονομικού μοντέλου τους . Από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, την Τριμερή Επιτροπή, τα διεθνή κρατικά συνέδρια-συμβούλια, μέχρι τα κλειστού τύπου συνέδρια όπως η Λέσχη Bilderberg και όλα τα οικονομικο-πολιτικά τραστ ανεξαρτήτως ιεραρχίας, η εκμετάλλευση και η τύχη των λαών υφαίνεται άπληστα και η εξουσία αναπαράγεται και αυτοκαταναλώνεται από ματαιόδοξους υπάνθρωπους βουτηγμένους στην καταστολή που αρμόζει η θέση τους.. Η συμμετοχή στη λέσχη Bilderberg δεν προσδίδει μόνο αίγλη και επιρροή, αλλά κατευθύνει άμεσα τις τύχες των λαών, αφού ηχηρά ονόματα πολιτικών που προσκλήθηκαν (έστω για μια φορά) χρίσθηκαν αργότερα αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων.

Η λέσχη Bilderberg συνεδριάζει φέτος για β' φορά στην Ελλάδα ύστερα από 16 χρόνια, στις 14-16 Μαϊου στην Αθήνα, στον “Αστέρα” της Βουλιαγμένης όπως και το 1993. Η λέσχη με σήμα κατατεθέν τη μυστικότητα φέρεται να παίζει το ρόλο μιας άτυπης παγκόσμιας κυβέρνησης. Ότι αντιδραστικό έχει συμβεί τα τελευταία 50 χρόνια στον πλανήτη έχει συζητηθεί, προκαθορισθεί στις συνεδριάσεις της. Οι συμμετέχοντες απαγορεύεται να μιλήσουν σε Μ.Μ.Ε. ή σε ιδιώτες, αποφεύγουν οποιαδήποτε δήλωση ή αναφορά σε οτιδήποτε έχει σχέση με τις συνεδριάσεις, ακόμα “αρνούνται” έστω και τη συμμετοχή τους σε αυτές. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν προσκληθεί φέτος είναι ο επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Τζέιμς Τζόουνς, ο υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας Μιγκέλ Άνχελ Μορατίνο, η βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας, ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάϊτνερ, οι πρώην υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ και Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, οι πρώην επίτροποι της Ε.Ε. Μισέλ Μπαρνιέ και Κρις Πάτεν, ο υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας Καρλ Μπιλτ, ο εκδότης της “El Pais” και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου PRISA Χοσέ Λουίς Θεμπριάν, ο πρόεδρος της Morgan Stanley Ντομένικο Σινισκάλκο, ο επικεφαλής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου του Λευκού Οίκου Λόρενς Σάμερς, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας κ.α. Οικοδέσποινα βέβαια θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ από ελληνικής πλευράς θα είναι όπως πάντα ο επικεφαλής του ομίλου της 3Ε Γιώργος Δαυίδ, ο επικεφαλής του Ελληνικού Ιδρύματος Άμυνας και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) Λουκάς Τσούκαλης, αλλά και ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Τάκης Αράπογλου και ο διοικητής του ΟΤΕ Παναγιώτης Βουρλούμης που οι εταιρείες τους έχουν αναλάβει τη χρηματοδότηση της διοργάνωσης.

Τα Μ.Μ.Ε. βουβά και ένοχα όπως ξέρουν να κάνουν καλά, ενώ γνωρίζουν το επικείμενο γεγονός, το αποσιωπούν και κρύβουν την αλήθεια από τον ελληνικό λαό. Γιατί; Η αλήθεια όσο σύνθετη, είναι και απλή. Ποτέ τα αφεντικά δε γνωστοποιούν τις υποθέσεις τους, ποτέ δεν θα σου πουν αλήθεια, νά' σαι σίγουρος για αυτό. Η μυθολογία γύρω από το όνομα και τις διεργασίες τους, τους συμφέρει ώστε να αναπαράγουν τα εξουσιαστικά τους μοντέλα. Η αλήθεια βλάπτει την συναίνεση και ο λαός δεν πρέπει να αντιδράσει τη στιγμή που η εξουσία του κεφαλαίου θερίζει ανασφάλεια και οργή. Οι συνειδήσεις πρέπει να μείνουν υπνωτισμένες και άπραγες, έτσι ώστε το μοίρασμα της πίτας να γίνεται ανενόχλητα και ανεμπόδιστα, ενώ ο λαός στέκεται με αηδία απέναντι στο σκανδαλοπνιγμένο κράτος και τ'αφεντικά, που χορηγούν ενέσεις καταστολής για να αντιμετωπίσουν όσους αντιστέκονται.

Θα μείνουμε αμέτοχοι, απλοί παρατηρητές όταν όλοι αυτοί ανενόχλητοι θα πίνουν το καφέ τους (κι ύστερα το αίμα μας) και θ'αποφασίζουν για τη τύχη αυτού του κόσμου; 

Οι εξεγερμένες συνειδήσεις δεν επανυπνωτίζονται. Το ποτάμι δεν γυρνά πίσω. Ο Δεκέμβρης μας έδειξε το δρόμο.

Καλούμε το λαό να βρίσκεται σε εγρήγορση ενάντια στη πρόκληση που δέχεται και να σταθεί αντιμέτωπος στα συμφέροντα της "παγκοσμιοποιημένης τάξης", αποτινάσσοντας την εξουσία στην καθημερινή του πρακτική, αποδομώντας, σαμποτάροντας, βάζοντας ξανά μπροστά τις λειτουργίες τις ζωής, κλείνοντας τις λέσχες θανάτου τους.

Η μυστική πρόσκληση της λέσχης είναι ανοιχτή πρόκληση για μας!

Αναδημοσίευση απο τους "Περιπλανώμενους Ρόνιν"


Δεν υπάρχουν σχόλια: