Τρίτη, Ιουνίου 02, 2009

ΜΑΛΙΑΚΟΣ SOS - κι η ψωρογιώργαινα.

Ευρωεκλογές έρχονται, τα προβλήματα μένουν, κι ο πρόεδρος χτενίζεται...

Ο Λόγος για τον πρόεδρο του ΔΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ που καθ' όλη την θητεία του δεν επέτρεψε ούτε μια φορά εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Σπουδαστών για να μήν χαλάσουνε το μέλι με τη ΔΑΠ που τους θέλει όλους να κόβουν εισητήρια στα Κλαμπάκια τους ( υποθέτω με τις κατάλληλες προμήθειες φυσικά).  Έτσι και τώρα που ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σπουδαστών του ΤΕΙ οργανώνει εκδήλωση για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση σχετικά με το θέμα του Μαλλιακού, απειλεί οτι θα κλειδώσει το ΤΕΙ, θα καλέσει μπάτσους (!) και φυσικα υπονοεί οτι θα καθαρίσουν οι τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ. 

Ο Μαλιακός έχει υποστεί ανυπολόγιστη φυσική καταστροφή η οποία θα αρχίσει να γίνεται ορατή στην οικονομία της Λαμίας αλλά και στην ζωή ολόκληρης της Ελλάδας.

Ελπίζω τότε να το πάρετε χαμπάρι οτι πέρα απο τα ψευτοκουμάντα σας κάτω απο το τραπέζι και τα δίφραγκα που βάζετε στην τσέπη υπάρχουν πράγματα πολύ πιο σημαντικά που συμβαίνουν έξω απο τον ιδρυματοποιημένο μικρόκοσμο ενός Εκπαιδευτικού Τσιφλικιού και δεν σας έδωσε κανείς το δικαίωμα να αποφασίζετε για το αν κάποιος θα πεί τη γνώμη του ή όχι. 

Τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να εκφραστούν και ΝΑΙ να σας χαλάσουν την προεκλογική μόστρα που πουλάτε κύριοι γιατί το έγκλημα που έγινε στον Μαλιακό η φάρα σας το έκανε. 

Οι νοοτροπίες σας κατάφεραν να γονατίσουν ολόκληρη τη γή. Ο ωχαδερφισμός και η μάσα έφερε το πρόβλημα στα σπίτια σας κι εσείς ακόμα να καταλάβετε οτι θα σας πνίξει η ίδια η υπεροψία σας.


ενα ψάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: